Ten Post T 050 302 29 16
Slochteren T 0598 423 031

Verbouw

Verbouwen vraagt om doordachte keuzes en heldere adviezen. Om vakwerk en een betrokken aannemer. Of het nu gaat om een badkamer, het aanbouwen van een carport of serre of het plaatsen van een dakkapel. Vandaar dat steeds meer opdrachtgevers in de provincie Groningen de verbouw van hun woning toevertrouwen aan bouwbedrijf Roorda & Veldman. Voor zowel grote als kleine verbouwklussen.  Zorgvuldig afgestemd op uw wensen en behoeften.  

Wat mag u tijdens de verbouw verwachten? 
Een verbouwing vraagt ook om een goede voorbereiding en een strakke planning. Het kan immers flink ingrijpen in uw woon- en leefsituatie. Zeker wanneer u tijdens de verbouwing in uw huis blijft wonen.  Een goed persoonlijk contact is dan van onschatbare waarde. Wat mag u tijdens het verbouwproces verwachten en wanneer? Door u continu en tijdig te informeren probeert bouwbedrijf Roorda & Veldman de belasting op uw leefpatroon tot een minimum te beperken.    

Verbouwen hoeft niet duur te zijn
Een verbouwing wordt nogal eens gezien als kostbaar en tijdrovend. Veelal valt dat alleszins mee. Al met een kleine verbouwing kan een grote verandering worden gerealiseerd. Sterker nog, vaak hoeft er minder te worden verbouwd dan u op voorhand denkt. Zo kan bouwbedrijf Roorda & Veldman met een paar kleine aanpassingen extra ruimte in uw woning of bedrijfspand creëren of uw woning of bedrijfspand voorzien van de door u gewenste uitstraling. 

 

visitekaartje_ROVE_def.jpg