Ten Post T 050 302 29 16
Slochteren T 0598 423 031

Duurzame schuurwoningen

De schuurwoning is steeds meer in trek. Ook bij Roorda & Veldman is dat goed te merken. Logisch, want de onder architectuur gebouwde schuurwoning biedt alle wooncomfort die u van een modern en toekomstbestendig huis mag verwachten. Onze schuurwoningen zijn energieneutraal, levensloopbestendig en eenvoudig aan te passen aan individuele wensen. De mogelijkheden zijn welhaast eindeloos!

Bouwtechnisch voldoet een schuurwoning aan dezelfde eisen als een reguliere nieuwbouwwoning. Een voornaam verschil is echter de stoere en robuuste uitstraling. Onder meer door het gebruik van natuurlijke materialen, open constructies en grote raampartijen beschikt de schuurwoning over een warm en transparant karakter. Een schuurwoning komt daardoor bij uitstek tot zijn recht in een landelijke omgeving. De woning gaat op zijn omgeving.

Duurzame schuurwoning

Het ontwerp van de schuurwoning is gebaseerd op een energiezuinig en duurzaam concept. Die aandacht voor milieuvriendelijk bouwen ziet u terug in de hoge isolatiewaarden, het gebruik van duurzame materialen en de toepassing van duurzame installaties. Met een relatief laag energieverbruik, een hoog comfort en een gezond binnenklimaat als voelbaar resultaat.

Duurzame schuurwoning

Toekomstbestendig bouwen

Roorda & Veldman wil samen met haar opdrachtgevers duurzaam bouwen op vertrouwen. Dat doen we door waar mogelijk gebruik te maken van duurzame bouwtechnieken en duurzame materialen. Om onderscheidend te blijven liften we mee op de nieuwe stroom van inzichten en de daaraan gerelateerde toekomstgerichte manieren van werken. Uiteraard zonder onze klantgerichtheid uit het oog te verliezen. Sterker nog, we zetten in op processen en technieken waarmee we nog doeltreffender kunnen anticiperen op individuele wensen en de duurzame behoefte van onze opdrachtgevers.

De schuurwoning, een nieuwe trend in wonen!

De schuurwoning is door de karakteristieke vorm van verre te herkennen. De langwerpige structuur en de eenduidige kap doen denken aan een ouderwetse schuur. Maar dan strak en eigentijds vormgegeven. In alles roept het een gevoel van jaloersmakende vrijheid op. Een schuurwoning zult u dan ook niet snel tegenkomen in een drukke woonwijk. Daarmee wordt de woning ernstig te kort gedaan. Een schuurwoning is ontworpen om te leven in vrijheid. Op een rustieke plek in een landelijke omgeving, waar u dankzij de grote raampartijen volop geniet van veel natuurlijk licht en het omliggende landschap.

Een schuurwoning, iets voor u?

Bent benieuwd naar de mogelijkheden van een schuurwoning? Roorda & Veldman neemt u graag mee in de mogelijkheden van dit unieke woonconcept. We kunnen u woningen laten zien die wij eerder hebben gerealiseerd en we bespreken graag uw eigen wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze schuurwoningen. Wij horen graag van u!