Ten Post T 050 302 29 16
Slochteren T 0598 423 031

Levensloopbestendige woning

Een woning die zodanig is ontworpen dat u er in iedere levensfase van kunt genieten? Dat klinkt als toekomstmuziek! Het kan met de levensloopbestendige woningen van Roorda & Veldman. Wij ontwierpen twee woonconcepten die levensloopbestendig, duurzaam én aardbevingsbestendig zijn.

Onze Vesti Fides woningen zijn levensloopbestendig, evenals onze Schuurwoningen. De woningen zijn zodanig ontworpen dat u er in iedere levensfase van kunt genieten. Zonder aan comfort en toegankelijkheid in te boeten. En het mooie is: u hoeft de (drempelvrije) woning nooit uit te breiden om uw woonwensen te realiseren. In het basisontwerp bevinden zich een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Wilt u aan huis werken? Dan kunt u ervoor kiezen om van die ruimte een kantoor te maken, met eigen ingang, toiletgroep en garderobe. Maar ook kunt u de begane grond volledig inrichten als woonlaag, zodat een ruime en comfortabele gezinswoning wordt gecreëerd.

levensloopbestendige woning

Levensloopbestendig wonen

Niemand weet wat de toekomst brengt. Feit is echter dat het leven snel verandert: werkten we vroeger nog massaal op kantoor, tegenwoordig werken we (ook) thuis. Daarnaast worden velen van ons ouder dan voorheen. En wat te doen met het huis als de kinderen straks uit huis zijn? Kortom: hoe verandert uw woning mee met uw levensloop? 

Levensloopbestendige woonconcepten

In het basisontwerp van onze woningen is rekening gehouden met de verandering van uw leven. U koopt letterlijk een huis voor het leven: niet u verandert van woning, nee, uw woning verandert voor u! Dat is levensloopbestendig wonen in een notendop. Het open vloerplan maakt het mogelijk om uw woning eenvoudig aan te passen aan elke levensfase. U kunt met een paar kleine aanpassingen blijven wonen waar u woont. Dat is levensloopbestendig wonen en bouwen volgens Roorda & Veldman. 

Levensloopbestendig wonen iets voor u?

De afgelopen jaren realiseerde Roorda & Veldman meerdere levensloopbestendige woningen. Wij kunnen u voorbeelden tonen van huizen die wij hebben gebouwd en denken graag met u mee over de realisatie van uw levensloopbestendige woning. Neem vrijblijvend contact ons op, de koffie staat voor u klaar!