Ten Post T 050 302 29 16
Slochteren T 0598 423 031

Duurzaam bouwen op vertrouwen

Duurzaam denken, durven én doen. Duurzaam bouwen is al jarenlang diep verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Van een modern bouwbedrijf mag u eigenlijk niet anders verwachten. Duurzaam bouwen is wat ons betreft geen optie, het is een must, het is de standaard. 

Door duurzaam te bouwen leveren we een bijdrage aan een schone, leefbare en duurzame toekomst. Met onze duurzame woonconcepten en toepassingen bouwen we de toekomst.

Duurzamer, slimmer en klantgerichter bouwen

De voortschrijdende technologie stelt ons in staat om de duurzame gedachte steeds nadrukkelijker uit te dragen. Om telkens nóg duurzamer, slimmer, innovatiever en klantgerichter te werken. Dat vertaalt zich in duurzame oplossingen voor verantwoord gebruik van energie, water en materialen. Voorbeelden? Kijk maar naar ons woonconcept Vesti Fides of de duurzame Schuurwoningen.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen sinds 1920

Roorda & Veldman wil voor haar opdrachtgevers duurzaam bouwen op vertrouwen. Dat doen we nu al bijna 100 jaar. Wij zijn nog steeds een familiebedrijf met oprechte aandacht voor medewerkers en klanten. Duurzaam bouwen is voor ons behouden wat er is en bouwen wat de toekomst vraagt. Naast specialist in modern en duurzaam bouwen zijn wij dan ook goed thuis in restauratiewerkzaamheden. Het is voor ons een logische combinatie en het past bij de historie en toekomstvisie van ons eigen bedrijf.

Duurzame bouwprojecten en -woonconcepten

Als duurzaam bouwbedrijf namen we het voortouw in de realisatie van twee duurzame woonconcepten: met architect Jacob Veltman tekende we de duurzame Vesti Fides woningen uit en we realiseerden diverse onder architectuur gebouwde schuurwoningen, duurzame gebouwde woningen in de vorm van een (moderne) schuur. Bekijk deze en andere duurzame bouwprojecten elders op onze website. Deze woningen zijn naast duurzaam ook energieneutraal, aardbevingsbestendig en levensloopbestendig!

Duurzaam bouwen? Wij bouwen graag met u mee!

Wij zijn benieuwd naar uw duurzame bouwplannen en denken graag met u mee. Maak gebruik van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van duurzaam bouwen en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en voorbeelden van door ons gerealiseerde bouwprojecten. De (eveneens duurzame) koffie staat voor u klaar!

Meer duurzaam bouwen? Kijk ook eens hier:

Schuurwoningen
Vesti Fides woningen
Levensloopbestendig wonen
Energieneutraal bouwen
Duurzaam Bouwen op Vertrouwen