Ten Post T 050 302 29 16
Slochteren T 0598 423 031

Aannemer regio Groningen: Roorda & Veldman

Roorda & Veldman is een allround aannemer, actief in de regio Groningen. Een bewezen specialist in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Maar ook een aannemingsbedrijf voor het herstel van aardbevingsschade. Ook in die discipline hebben wij onze waarde inmiddels ruimschoots bewezen. 

Aannemer in de regio Groningen sinds 1920
Al decennialang staan wij in de provincie Groningen synoniem voor ambachtelijke aannemerij. Met dank aan bevlogen medewerkers die vakmanschap combineren met typisch Groningse nuchterheid. Uiteraard ondersteund door de nieuwste technieken en inzichten. Met ons als aannemer bouwt u op vertrouwen.

Persoonlijke en betrokken aannemer
Aannemer Roorda & Veldman wil bouwen, maar vooral ook opdrachtgevers helpen om de juiste keuzes te maken. Goed persoonlijk contact is dan cruciaal. Het is de bouwsteen van een vertrouwensrelatie. Daarom worden onze opdrachtgevers nauw bij het bouwproces betrokken. Maar allereerst helpen wij u op weg met praktische adviezen. Vervolgens houden wij u continu op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en krijgt u heldere antwoorden op al hun vragen. Zodat we samen altijd kunnen bouwen op vertrouwen.

Interesse in ons als aannemer?
Neem contact met ons op, wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Weet u reeds precies wat uw wensen zijn? Vraag dan een offerte aan.

bus_ROVE.jpg